شما به عنوان یک هتلدار موفق میدانید که امروزه هتلداران بدون توجه به اصول طراحی داخلی هتل نمیتواند آن گونه که باید در جلب نظر مهمانان موفق باشند.
صنعت هتلداری جزو پویاترین و پررقابتترین صنعتهای جهان است. هتلهای بسیاری با به روز کردن خود و برقراری ارتباط بهتر با مخاطبان، تلاش میکنند سهم بیشتری از این صنعت را نصیب خود کنند.
مهمانانی که به هتل شما میآیند هر کدام به دلیل خاصی شما را انتخاب میکنند. در وهله اول باید ببینید مخاطب اصلی شما کیست؟ و این طیف از برند و هتل شما چه توقعی دارند؟ مهمانهایی که تمایل دارید بارها و بارها آنها را ببینید را جامعه هدف خود قرار دهید و متناسب با روحیه و خواست آنها و همچنین متناسب با نام و برند خود دکوراسیون داخلی هتل خود را انتخاب کنید.
طراحی داخلی هتل تنها فراهم کردن مبلمان و تزئین لابی نیست، بلکه جز به جز هتل با ایده و هدف خاص تغییر خواهد کرد.

لزوم توجه به جزئیات در طراحی داخلی هتل
هتلها قسمتهای مختلف و متعدی دارند و همین موضوع کار طراحی داخلی هتل را برای طراح پیچیده و سخت میکند. لابی که جزو مهمترین قسمتهای ساختمان هتل است معمولا ویترین کار شما طراح را نشان میدهد، بنابراین لازم است تا توجه ویژهای به آن بشود. راهروها، اتاقها، کانتر پذیرش، سرویس بهداشتی، رستوران، کافه و سایر قسمتها اگر چه به اندازه لابی اهمیت ندارد، اما بدون اهمیت نیز نیست؛ بنابراین بهتر است تا همگی به صورت جز به جز باید با هم هماهنگ و مرتبط باشند.
برای مطالعه مقاله «عناصر مهم در طراحی داخلی» کلیک کنید.
هتلها محل استراحت مهمانها هستند. پس طراحی داخلی هتل باید به گونهای باشد که مهمانان در آن احساس آرامش و راحتی کنند. مهمانان چه برای قرارکاری به هتل آمده باشند چه برای استراحت و تفریح، باید از لحاظ زیبایی شناسی بصری مجاب شده باشند که دوباره هتل شما را برای اقامت انتخاب کنند.
طراحی حرفه ای لابی هتل
همیشه اولین برخوردها در ذهن ما میماند. مانند لحظه ورود ما به یک شهر جدید، یا دیدن کسی برای بار اول، همیشه لحظات اول در برخورد با جای جدید تعیین کننده هستند. لابی اولین جایی است که در هنگام ورود به هتل مشاهده میکنیم. تصوری که در ذهن مهمان از هتل شکل میگیرد بسیار تحت تاثیر لابی است. طراحی داخلی باید این حس را به مهمان منتقل کند که در فضای لابی مورد استقبال واقع شده است.
چیدمان مبلمان ، نورپردازی و و رنگهای به کار رفته همگی باید در راستای ایجاد حسی دلپذیر برای ماندن مهمان در هتل باشد.
طراح داخلی باید از روانشناسی برای انتخاب رنگها استفاده نماید. برای مثال رنگ بنفش لوکس و مجلل بودن را القا میکند. یا برشهایی از رنگ زرد برای قسمتهایی که قرارهای کاری در آن برگذار میشود، میتواند حس گفتگو را تقویت کند.
محیط لابی محیطی چند منظوره است، چرا که هم قرارهای دوستانه هم نشستهای کاری در لابی برگذار میشود و به همین دلیل طراحی لابی از سختترین بخشهای هتل است و باید بر اساس نیاز مهمانان هتل باشد.
ایجاد فضایی مطبوع در لابی با رایحههای دلنشین تاثیر به سزایی در رضایت مهمانان دارد.